Steun ons en help Nederland vooruit

Meedoen

Er zijn verschillende manieren om D66 Weert te ondersteunen om een krachtig sociaal liberaal geluid te laten horen in de Weerter politiek.

Denk mee

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen denken. Heb je onderwerpen waar we volgens jou (meer) aandacht aan moeten besteden? Wil je gewoon een keer van gedachten wisselen over een onderwerp? Dat kan!

Neem contact met ons op en schuif vrijblijvend een keer aan bij onze vergaderingen.

Word lid

Als lid van D66 beslis je mee over politieke standpunten en de samenstelling van de lijst. Ook kun je trainingen volgen en meegaan op excursies. Daarnaast ontvang je ook het ledenblad Democraat.

Het eerste jaar kun je al lid zijn vanaf €1,- per maand. De jaren hierna betaal je de normale contributie van €5,50 per maand.

Mensen onder de 28 jaar kunnen voor €27,- combi-lid worden van D66 en de Jonge Democraten.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Doneer

Donaties worden gebruikt om de campagnekas te vullen richting de komende gemeenteraadsverkiezingen. Donaties kunnen gedaan worden op rekeningnummer NL 37 RABO 0144 1725 26 t.n.v. D66 Land van Weert o.v.v. “Donatie aan D66 Weert”.

Donaties en contributie zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Meer informatie hierover is te vinden via deze link.

Laatst gewijzigd op 2 juli 2021