Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 3 maart 2019

Maxim Lenders, 20 jaar, Keent, plek 31

Ik ben Maxim Lenders en 20 jaar oud, wonende in weert. En ik sta op plek 31 op de lijst. In de politiek zijn veel te veel oude mensen, ik vind dat jonge mensen ook gehoord moeten worden. Daar help ik graag aan mee, door jongeren meer betrokken te laten raken met de politiek maar vooral met wat er speelt in Limburg. Dit is erg belangrijk om ook voor de jongeren positieve dingen te laten veranderen en de mening “er verandert toch niks” de wereld uit te helpen. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan onderwijs, dit is heel belangrijk en daar moeten we samen aan werken om nog beter en vooral dat iedereen goed onderwijs heeft. Daarnaast moeten we sport stimuleren, steeds meer kinderen gamen de hele dag terwijl er zoveel mooie parken, speeltuinen, sportgelegenheden en bossen zijn. Daar moet iedereen gebruik van maken om op deze manier actief in beweging te zijn! Verder speelt er ook een grote fileproblematiek, zelf rij ik er iedere dag in. En dat moet echt anders!